Markkinoin tuotteita verkkosivustollani markkinoijana ja korostan, etten kanna mitään vastuuta. Toimin ainoastaan affiliate-markkinoijana ja ansaitsen komissiota ohjatessani asiakkaita kauppiaan verkkosivustolle affiliate-linkkieni kautta.

Huomaa, että en hallitse tuotteiden tai palveluiden laatua, hinnoittelua, toimitusta tai muita näkökohtia. Kaikki tuotteisiin liittyvät ongelmat tai huolenaiheet tulisi osoittaa kauppiaalle tai kyseisen kauppiaan tarjoamalle asiakastuen kanavalle.

Pyrin tarjoamaan tarkkaa ja ajantasaista tietoa tuotteista verkkosivustollani, mutta en voi taata saatavuutta, tarkkuutta tai täydellisyyttä annetuissa tiedoissa. On aina suositeltavaa varmistaa tiedot, tekniset ominaisuudet, hinnoittelu tai muut oleelliset tiedot suoraan kauppiaalta ennen ostoa.

Klikkaamalla affiliate-linkkejäni ja tehdessäsi ostoksen, myönnät, että en ole vastuussa mahdollisista vahingoista, tappioista tai tyytymättömyydestä kauppiaalta saaduista tuotteista tai palveluista. On sinun vastuullasi tarkistaa ja ymmärtää kauppiaan tarjoamat ehdot, palautuskäytäntö ja muut asiaankuuluvat politiikat ennen ostoa.

Mikäli sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai ongelmia tuotteisiin tai palveluihin liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan kauppiaaseen. Kiitos ymmärryksestäsi ja mukavia ostoshetkiä!

JA MYÖS En ota mitään vastuuta mainittujen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Tietojen tarkkuus tai ajantasaisuus ei ole taattu, ja kaikki päätökset tai toimenpiteet, jotka perustuvat näihin tietoihin, tehdään omalla vastuullasi. Suosittelemme tarkistamaan tiedot ja varmistamaan niiden oikeellisuuden asianomaiselta taholta ennen päätöksentekoa tai toimien toteuttamista. En ota vastuuta mahdollisista vahingoista, menetyksistä tai seurauksista, jotka johtuvat tietojen käytöstä tai niiden perusteella tehdyistä päätöksistä.